Vrijwilligers

Dit unieke festival creëren we samen!

Het jaarlijkse Yoga Festival op Terschelling is mogelijk door een team van enthousiaste vrijwilligers, die met veel inspiratie samen werken. Zij vormen het hart van het festival. Met elkaar creëren we dit internationale yoga festival. Veel vrijwilligers komen jaarlijks graag weer terug. Wil je meedoen als vrijwilliger aan het Yoga Festival?

Wat kan je als vrijwilliger verwachten

Je helpt 5 à 6 uur per dag mee met bijvoorbeeld het bereiden van eten, het ontvangen & informeren van deelnemers, op- en afbouw van het terrein. Dit geeft veel flow, inspiratie en verbinding!
 
Het vrijwilligersteam is actief van woensdagmiddag 23 juni tot en met maandagmiddag 28 juni 2021. Als vrijwilliger betaal je de vrijwilligersbijdrage. Hiermee heb je toegang tot workshops, het festival menu, onbeperkt Yogi Tea, verblijf (in eigen tent) en een huurfiets.

Meedoen als vrijwilliger

Het is niet mogelijk om je in 2021 aan te melden als vrijwilliger. Zijn er vragen of wil je even overleggen? Lees eerst de vrijwilligersinformatie of stuur een mail naar: team@yogafestival.info.

Heb je professionele ervaring op het gebied van yoga fotografie en (geluids)techniek? Laat het ons weten!

Teamdag 

Jaarlijks is er een vrijwilligersdag in Overveen/Bloemendaal aan zee. Een dag voor kennismaking, inspiratie en informatie over het festival, om de festival sfeer alvast met elkaar neer te zetten. Doe je mee als vrijwilliger, zet deze dag in je agenda zodra deze bekend gemaakt is!

 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2021 | info@yogafestival.info | Contact