Veelgestelde vragen

Festival programma

Heb je je ingeschreven voor Yoga Festival 2020/2021, dan is je inschrijving en het betaalde geldig voor het One with nature weekend op Terschelling van 25-27 juni 2021 op Camping de Kooi
Je hebt hierover van ons bericht gehad per e-mail. 

Desgewenst kan je ook het betaalde als tegoed gebruiken voor het Yoga Festival van 24-26 juni 2022 of voor één van de andere yogaweekenden en vakanties van Yogaterschelling. Voor meer informatie over deze yogaweekenden en vakanties, kijk op www.yogaterschelling.nl

Vóór 15 maart 2021 ontvang je van ons aanvullende informatie over het unieke One with nature weekend op Terschelling van 25-27 juni 2021. Aangezien emails ook in de spambox terecht kunnen komen, kijk voor informatie over dit weekend op www.yogaterschelling.nl  

Wij kijken er naar uit je op Terschelling te begroeten. Voor nu het allerbeste, blijf gezond en vol vertrouwen!

Het Yoga Festival is voor velen een prima plek om alleen naar toe te komen, je zult zeker niet de enige zijn! Deelnemers zijn gemiddeld tussen de 25 en 60 jaar. Zowel in als buiten de workshops ontmoet je snel fijne mensen. Tijdens het eten schuif je aan lange tafels aan bij andere deelnemers. Wij creëren een warme plek volop mogelijkheden tot verbinding, waar niets moet en je volledig jezelf mag zijn. Voor vragen of als je graag iets wilt delen, kun je altijd terecht bij de informatietent.

Inschrijven is alleen mogelijk voor het gehele festival.

Nee, dit is niet nodig. Op het festival neem je deel aan de workshops van je keuze.

Ja, hoor van harte welkom! Er is een gevarieerd aanbod van yogalessen en speciale workshops voor zowel beginners als gevorderde deelnemers en docenten. In het programma zijn de niveau's van de lessen en workshops met een kleur aangegeven.

Verblijf

Je kunt je inschrijven voor het voorprogramma en aankomen op donderdag vanaf 13 uur. Het voorprogramma start om 16 uur.  Verblijf vanaf donderdag, inclusief workshops, diner, avondprogramma, ontbijt op vrijdag, voor € 80,- extra p.p.

Je kunt een dag langer blijven met een overnachting op zondag. Na de afsluiting van het hoofdprogramma wordt het festival vanaf zondagmiddag afgebouwd. Deze extra dag is € 50,- inclusief diner, overnachting, ontbijt, huurfiets en bagagevervoer. Graag deze mogelijkheid aanvinken bij inschrijving. 

Er wordt een vegetarisch menu geserveerd en dat is geschikt voor zowel mensen met een gluten- als zuivelallergie. Zodra je op het festival bent kun je je specifieke allergieen met de keuken bespreken. Ook kun je bijzonderheden alvast bij je inschrijving vermelden. 

 

Ongeveer 95% van de deelnemers verblijft in een eigen of gehuurde tent op het festivalterrein op Camping de Kooi in Hee. Wil je in een luxe safaritent verblijven? Neem contact op met de receptie van Camping de Kooi, voor beschikbaarheid, prijs en reservering. 

Een stacaravan huren dichtbij het festival: Camping Cupido, daar zijn tevens stacaravans van particulieren te huur. Informatie over accommodatie nabij het dorp Hee, kijk bij de VVV Terschelling, Bungalowpark de Riesen of drie sterren hotel Bornholm. Voor een eenvoudige kamer zie de Cyprian en Stayokay. De deelnameprijs blijft hetzelfde, bij verblijf buiten het festival terrein. Je maakt tijdens het festival gebruik van de faciliteiten van de camping.

Eerst bij aankomst kan worden bezien of dit mogelijk is. Hoe eerder je aankomt hoe meer tijd en ruimte is om dit te bekijken!

Ja, de deelnameprijs is hetzelfde als voor deelnemers met een eigen tent. Kijk voor meer informatie over de camper-caravan actie op:www.caravanactieterschelling.nl. Met deze actie is de bootovertocht 50% goedkoper.

Op het festivalterrein zijn huisdieren niet toegestaan.

Bij het huren van een tent betaalt één persoon (de huurder) eenmalig de tenthuur. Het is aan de huurder met welke andere deelnemers de tent wordt gedeeld. Bij inschrijving is het niet nodig om de namen van deze personen aan ons door te geven. 

Het deelnamebedrag blijft hetzelfde. Je maakt tijdens het festival gebruik van de faciliteiten van de camping.

Inschrijving & betaling

Heb je je ingeschreven voor Yoga Festival 2020/2021, dan is je inschrijving en het betaalde geldig voor het One with nature weekend op Terschelling van 25-27 juni 2021 op Camping de Kooi

Je hebt hierover van ons bericht gehad per e-mail. 

Desgewenst kan je ook het betaalde als tegoed gebruiken voor het Yoga Festival van 24-26 juni 2022 of voor één van de andere yogaweekenden en vakanties van Yogaterschelling. Voor meer informatie over deze yogaweekenden en vakanties, kijk op www.yogaterschelling.nl

Vóór 15 maart 2021 ontvang je van ons aanvullende informatie over het unieke One with nature weekend op Terschelling van 25-27 juni 2021. Aangezien emails ook in de spambox terecht kunnen komen, kijk voor informatie over dit weekend op www.yogaterschelling.nl  

Wij kijken er naar uit je op Terschelling te begroeten. Voor nu het allerbeste, blijf gezond en vol vertrouwen!

 

 

Maak s.v.p. het bedrag hiervoor aan ons over op rekening nr: NL44 RABO 0115 2623 26 t.n.v. St. Yoga Festival onder vermelding van je naam en wij zetten deze extra bestelling bij je naam erbij! Wij sturen geen bevestiging van deze extra bestelling. Indien je wilt weten of je betaling door ons is ontvangen, kijk op je bankinformatie. Indien gewenst kan je op het festival bij de ontvangst om een factuur van deze extra bestelling vragen.

Nee, het is voor de organisatie niet mogelijk om een korting te geven. Voor tarieven voor kinderen en jongeren kijk hieronder.

Ja, dit is mogelijk nadat de nieuwe contactgegevens aan ons zijn doorgegeven. Voor meer informatie m.b.t. annuleren zie de algemene voorwaarden.

Nee, bij aankomst wordt er gebruik gemaakt van een deelnemerslijst. Indien je wilt weten of je betaling door ons is ontvangen, check je eigen bankafschriften. De meeste recente informatie over het festival inclusief programma(boekje) vind je bij downloads.

Na inschrijving ontvang je per email een automatische bevestiging. Indien je deze niet hebt ontvangen, check s.v.p. eerst je spambox en neem dan contact met ons op.

Voor onze algemene voorwaarden kijk hier

Indien het overboeken van het gehele bedrag bezwaarlijk is, dan verzoeken wij je om binnen 7 dagen een
aanbetaling van € 125,- per persoon te voldoen. Kies dan bij betaling de optie: overboeken ipv ideal. Het restant ontvangen wij graag uiterlijk vóór 15 mei 2020 op bovenstaande rekening. 

Bij annulering zijn er annuleringskosten van toepassing, tenzij Stichting Yoga Festival per email heeft bevestigd dat het betaalde of een deel ervan kan worden gebruikt voor een ander yogafestival van de Stichting, een yogaweekend van Yogaterschelling of dat er sprake is van in-de-plaats stelling. Dit kan echter alleen nadat de volledige festivalprijs is voldaan. Aan deze afspraak kunnen door de Stichting voorwaarden worden verbonden, zoals het voldoen van administratie- en annuleringskosten.

De deelnemer kan zich voor aanvang van de yogafestival laten vervangen door een derde, mits hiervoor toestemming is gegeven door de Stichting. Aan deze toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden, zoals het voldoen van administratiekosten. Het online verkopen van een festivalkaartje via sociale media en andere internet sites bijvoorbeeld via Facebook of Marktplaats is niet toegestaan.

Kinderen

Ja, er is een speciaal kinder yogaprogramma voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. Dit kan ook een avonturenwandeling onder begeleiding zijn of een andere creatieve activiteit. De ouders hoeven hier niet bij aanwezig te zijn, zodat ze zelf yoga en een workshop kunnen doen. Kinderen van 3 jaar en ouder kunnen ook met ouders meedoen aan knutsel- en/of yogalessen speciaal voor Ouder en kind.

Bij inschrijving geef je als extra optie aan de naam en leeftijd van het kind.

De deelnameprijs voor kinderen en tieners is inclusief verblijf in tent, (kinder) yoga en overige activiteiten, eten, fruit en onbeperkt Yogi Tea, huurfiets of kinderzitje op de fiets. 
    < 1 jaar         €    0
  1 - 2 jaar         €  75
       3 jaar         € 100
4 - 10 jaar         € 140
10 - 18 jaar       € 13,- per levensjaar

 

Nee, er is wel een kinder (yoga) en activiteitenprogramma, zodat de ouders zelf workshops kunnen doen.

Zijn er vragen of wil je even overleggen, neem dan contact met ons op. Wij horen 't graag!

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2021 | info@yogafestival.info | Contact