Terugblik Yoga Festival 2019

Wij kijken terug op een geweldig Yoga Festival 2019 met een overvloed aan zon, avontuur, inspiratie en verbinding! Én yoga natuurlijk ;)

We bedanken alle deelnemers, vrijwilligers, docenten, muzikanten en sponsoren voor het gezamenlijk creëren van dit 13e festival.

Check de foto's op Facebook om met ons mee te genieten en Schrijf je alvast in met korting voor de volgende unieke yogavakantie aan zee!


Safe the date: 26 tot en met 28 juni 2020! 

Nieuws

 • Het One with Nature yogaweekend van 3-5 september 2021 is verplaatst*, vanwege overheidsmaatregelen. We vinden het erg jammer, maar kijken er naar uit je in juni 2022 te verwelkomen op Terschelling.


  Betaalde deelnemers kunnen hun kaartje gebruiken voor YOGA FESTIVAL TERSCHELLING 24-26 juni 2022*. Of deelnemen aan een van de yogaweekenden of -vakanties van YogaTerschelling. Je ontvangt hierover binnenkort een mail.


  Vragen: zie veelgestelde vragen of stuur een mail.


  Een mooie zomer gewenst! Namasté, Team Yoga Festival

   

 • Wat geeft meer een gevoel van 'One with Nature' dan Yoga op het strand? Tijdens het 14e Yoga Festival zijn er weer diverse workshops waarbij je het zand tussen je tenen, de zon op je gezicht en de wind door je haren kunt voelen. Met ervoor of erna een duik in de zee?

  Op het strand programma staan onder andere: Yin Yoga met Eline van de Kam, Anusara Yoga met Doris Lilienweiss, Yin Yang Flow met Afke Reijenga, Hatha Yoga aan zee voor vroege vogels met Peter van der Burg, Jivamukti Yoga met Lilian van Dam, Kundalini Yoga met live muziek van Vir Kaur, Vinyasa Yoga met Mark Dowe en AcroYoga met Esther Hertog en het Acroteam. 

         


   


   


   


   

 • "The Annual  Dutch Yoga Festival Terschelling. My highlight of the year for many reasons. Look forward to see many of the 'Festival Family' there.  If you haven't been yet, this is THE YEAR to check it out!​"


  There is nowhere to get to, nothing else to be than who you are and a powerful recognition that when we are connected, nothing else matters! (David Lurey)


  Join David Lurey


  One With Movement. This yoga class explores many ways to move parts independently and the complexity of combined movements.


  Five Elements Yoga Asana Practice: Earth, Water, Fire, Air & Space. 


  Men's Circle 


  Mantras & HeartSongs 


  Nature Games: A Variety of playful experiences to connect to nature through movement, meditation, breathing and connection.  

 • Op het festival ontdek je yoga in vele vormen! Met wel 25 yogastijlen voor beginners en gevorderden, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

  Welke speelse of avontuurlijke yogavorm wil jij ontdekken? Yoga op een surfbord, met een partner of in een doek? Yoga met een acrobatisch tintje? Yoga in combinatie met creativiteit? Of misschien wel kinderyoga voor volwassenen?


  Het kan allemaal tijdens jouw yoga weekend op Terschelling! Check het programma voor SUP yoga, Aerial Yoga met Janneke, Acroyoga met Esther, Iris en Nicola. Body Percussie met Roy Groeneveld en nog veel meer! Volg ons ook op Facebook ... 


   


   


   


   


   

 • Geef jezelf of een ander het Yoga Festival Terschelling cadeau en wij maken het extra speciaal!


  Bij inschrijving ontvang je een downloadlink waarmee je kunt genieten van onderstaande live muziek opgenomen @ Yoga Festival Terschelling 2018/2019.  Track 1, Dana Devi  - Om Shanti I am peace, YF2019


  Track 2, Kevin James Carroll – Asatoma, YF2019


  Track 3, David Lurey & festival musicians - Samba sada shiva, YF2018


  Track 4, Sabir Khan & Heiko Dijker - Classical Indian music, YF2019


  Track 5, Kevin James - Mother Gaia, YF2019


  Track 6, David Lurey & festival musicians - Maha Mantra, YF2018


  Track 7, Avi Adir - Live in Tribal dance, YF2019


  Track 8, Kevin James - Temple of my heart, YF2019


  Track 9, Avi Adir - Live in concert, YF2019  Hartverwarmende mantra en heartsongs om intens van te genieten. Ga geïnspireerd, fris en zingend 2020 in!

  Profiteer nu van de scherpe Vroegboekprijs en ontvang direct bovenstaande live opnames van het Yoga Festival cadeau.


   


   


   

 • Waddeneiland Terschelling is de thuisbasis van Yoga Festival Terschelling. Beleef haar natuurlijke schoonheid, de rust en de ruimte.

  Met zon, zee, bossen, het duinmeer en de wind door je haren voel jij je één met de natuur! Volg een yogales op het strand, mediteer in de duinen of doe mee aan een mindfulness wandeling in het bos. Ervaar de eenheid ook met je eigen natuur, met jouw essentie. Tijdens deze yoga vakantie aan zee ben je helemaal in je element en laad je op met nieuwe energie!


  Schrijf je nu in en we zien je van 26 tot en met 28 juni op Terschelling!


   


   


   


   


   


   


   


   


   

 • De zon staat op zijn hoogst tijdens het Yoga Festival en de natuur groeit en bloeit. Wanneer je hoofd leeg is kun je bewust verbinding maken met het natuurschoon van Terschelling. Zie, hoor, ruik, voel en proef je omgeving met yoga aan zee of op een surfbord, meditatie aan het duinmeer, mindful wandelingen en nog veel meer..

  One with Nature is het thema van dit 14e Yoga Festival! 


  Heb jij je al ingeschreven? (safe the date 26-28 juni 2020)


   


   


   

 • Tijdens het 13e Yoga Festival hebben we weer onbeperkt genoten van meer dan 50 heerlijke smaken ayurvedische YOGI TEA®️!
  Met klassiekers als spicy Chai met melk van Terschelling én de nieuwste inspirerende theeën met etherische oliën.
  Daarnaast konden we lichaam en geest verfrissen met de 'cold teas' van YOGI TEA®️, verse gekoelde biologische kruiden- en specerijenthee.

  We bedanken onze hoofdsponsor YOGI TEA®️ opnieuw voor hun verwarmende en verkoelende aanwezigheid in het hart van ons festivalterrein!

   

   

   

   

   

   

 • Op het festival geeft Tom van Huijstee van Breath of Life ademsessies voor beginners en gevorderden waarbij je energie gaat stromen, zodat lichaam, geest en emoties in beweging en in balans komen. Een krachtige methode om blokkades vrij te maken en je te verbinden met je diepere essentie, met je ware natuur waar het rustig en vredig is. Volgens Tom is deze ademmethode een van de meest natuurlijke zelf-helingssystemen. Tom: "The way you breathe is the way you live". Check het programma voor de tijden van de ademsessies in de ademtent. 

 • Levenskunstenares en yogadocente Afke Reijenga komt dit jaar opnieuw Yoga Festival Terschelling verrijken met haar Vinyasa Flow en Yin Yoga lessen. Yoga met Afke laat je hart een beetje juichen!

  Afke’s vibrant and high-spirited personality translates into her classes that are like a little party. The vibe she creates helps you to uncover and liberate the joy within yourself. A definite recommend! – Amanda Beugeling

  Op het programma tijdens dit unieke yoga weekend aan zee: ‘Tribal Vinyasa’, ‘The Dance of Shiva & Shakti’ en ‘Yin Yoga voor het hart’. Welkom!

 • Het 13e Yoga Festival Terschelling heeft 1500 euro gedoneerd aan Stichting Duniya. Namasté! 
  Yogadocenten gaan naar India om te leren over yoga en wij geven graag aan Indiase kinderen om zich verder te ontwikkelen.

  Duniya biedt inwoners van sloppenwijken in India en Vietnam gezondheidszorg en onderwijs. Leerkrachten ontfermen zich dagelijks over ruim tachtig leergierige kinderen, die tijdens de middagpauze een voedzame maaltijd krijgen voorgeschoteld door de kok van Duniya Nutrition. Niet zelden de enige warme maaltijd die ze op een dag eten. Een van de projecten van Duniya die het Yoga Festival sinds 2012 van hart steunt. Ga naar de website van Stichting Duniya voor meer informatie,

   

 • Jouw Yoga Festival begint al op de boot! De sfeer zit er lekker in tijdens de boottocht naar Terschelling.

  Bij aankomst staat er een fiets en bagage pick up voor je klaar. Daarna wacht je een evenement van 3 dagen vol met yoga, muziek, inspirerende workshops, heerlijk eten en verbondenheid in de natuur. Voor de liefhebber begint het festival al op donderdag met een veelzijdig voorprogramma. En zelfs op de boot terug van 17.30 uur op zondag is er live muziek. Yoga Festival Terschelling is van het begin tot het eind een prachtige reis.

  Heb jij je boot al geboekt? Reisinformatie lees je hier. Boek tijdig je bootkaartje op www.rederijdoeksen.nl


   

 • Ontdek Tantra op het festival! Ervaar de verbinding met je lichaam, je adem, gevoelens en met de ander. Leer hoe je energie in beweging brengt en meer aanwezigheid, levenslust, authenticiteit en liefde in je leven brengt. Tantra is voor iedereen!


  Tantra workshops worden onder meer gegeven door Antar, Dieke Bikker en Afke Reijenga. 


  Heb jij je ticket al voor dit unieke yoga weekend aan zee?

 • Open je hart met Dru Yoga!

  Dru Yoga wordt de yoga van het hart genoemd en wat verbindt ons meer met onze eigen natuur dan de energie van het hart? Met deze relatief nieuwe yogavorm ervaar je de connectie met jezelf, de aarde en alles om je heen. Een mooie aanvulling binnen het thema van dit jaar: One with Nature. Het is een zachte vorm van yoga met vloeiende bewegingsreeksen op bijpassende muziek. Ook wordt er met visualisaties en intenties gewerkt. Ervaar zelf hoe Dru Yoga op een sierlijke en krachtige manier stress vermindert! 


  Neem een kijkje in het programma voor de Dru Yoga lessen die tijdens het yoga weekend plaatsvinden. Deze worden verzorgd door Marian Dekker en het team van Dru Yoga Nederland

 • Ontdek yoga in allerlei stijlen met ieder zijn kracht!

  Kenmerkend voor dynamische yoga is het verbinden van houdingen zonder onderbreking. Op het ritme van de ademhaling, als in een dans, kom je in de Flow.

  Ervaar deze vitaliserende yogavorm op Yoga Festival Terschelling met Afke Reijenga, Anoshe Overington, Jurre Twijnstra, Megan Riley, Doris Lilienweiss, Lilian van Dam, Mark Dowe en Myrna van Kemenade


  Inschrijven doe je hier!

 • Maak verbinding met je yoni (het vrouwelijke sexuele orgaan) en daarmee met de oerkracht, sensualiteit, levendigheid en energie die in elk vrouwelijk lichaam aanwezig is. Door middel van ademwerk, klanken, focus en beweging. Yoni Yoga geeft diepe ontspanning en laat je de kracht van jouw sensuele energie ervaren!
  Marianne van Katwijk is een gecertificeerde Sex, Love & Relationship Coach. Ze geeft tijdens het yoga weekend interactieve en verdiepende Yoni Yoga workshops. Meer informatie: www.mariannevankatwijk.com

 • Wij kijken terug op een geweldig Yoga Festival 2019 met een overvloed aan zon, avontuur, inspiratie en verbinding! Én yoga natuurlijk ;)

  We bedanken alle deelnemers, vrijwilligers, docenten, muzikanten en sponsoren voor het gezamenlijk creëren van dit 13e festival.

  Check de foto's op Facebook om met ons mee te genieten en Schrijf je alvast in met korting voor de volgende unieke yogavakantie aan zee!


  Safe the date: 26 tot en met 28 juni 2020! 

 • Een heerlijke plek om je te verbinden met de natuur tijdens het Yoga Festival is het Duinmeer. Maak een wandeling vanaf het festivalterrein naar het nabijgelegen duinmeer om even tot jezelf te komen, te zwemmen of een van de workshops te volgen. Mariette de Kroon geeft aan het Duinmeer Tibetaanse Yoga, Meditatie & Yoga Flow. Dennis Wijsbroek en Laura Egging geven de workshop ‘Arrive in Nature’ in het voorprogramma. En er zijn diverse workshops SUP Yoga: Yoga op een surfbord, zowel voor durfals die op zoek zijn naar meer uitdaging als voor beginners!

 • Yoga is er op het festival van energiek tot slow en alles daar tussenin.

  Rustige yoga maakt dat je diep kunt ontspannen, rustig gaat ademen, zacht wordt en oplaadt vanuit je kern.  Bekijk het programma en ontdek diverse zachte yogavormen, zoals Yin Yoga van Anoshe, Eline, Karuna en Dieke. Yoni Yoga voor vrouwen van Marianne en Reconnective Yoga van Patty. Yoga Nidra en Shakti Yoga van Jeanet, Yoga en meditatie van Mariette en Mindful yoga van Myrna.

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2022 | info@yogafestival.info | Contact