Programma Yoga Festival Terschelling

Uniek yogaweekend en yogavakantie aan zee


Het 14e Yoga Festival is van vrijdag 25 juni tot en met zondag 27 juni 2021. De opening is vrijdag om 17.30 uur. Deelnemers zijn van harte welkom om op vrijdag vanaf 13 uur op het festivalterrein aan te komen. Wil je jouw yogaweekend liever nog eerder beginnen? Dat kan! Vanaf donderdag 24 juni is er een voorprogramma met yoga workshops, een heerlijke vegetarisch festival menu en volop live muziek. Het is mogelijk om tot en met maandag te blijven. De unieke yoga vakantie aan zee voor drie tot vijf dagen ontspannen genieten.


Het Yoga Festival heeft een veelzijdig en intiem programma, dat rust, verbinding, plezier, warmte en inspiratie geeft. Met ruim 100 workshops en 25 yoga vormen. Circa 40 inspirerende docenten en muzikanten zijn er om hun enthousiasme en inspiratie met jou te delen.Dompel onder in één unieke yogasfeer aan zee. Met vele yoga vormen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en ontspannen genieten. Ervaar rust en verbinding. Door één van de lezingen of liggend in het gras genieten van heerlijke live muziek. De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Bekijk het programmaschema en het programmaboekje van het festival.


Het Festival Team


Het Yoga Festival Team bestaat uit circa 40 inspirerende yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland, die met enthousiasme hun liefde, kennis en ervaringen delen. Maak kennis met het Festivalteam


Vele vormen van yoga


Het Yoga Festival op Terschelling is voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Van klassieke Hatha yoga tot AcroYoga, van Iyengar tot Kundalini yoga, van Aerial tot yoga op een surfboard. Dit ontspannen festival aan zee met meer dan 25 yoga vormen en ruim 100 workshops geeft je de gelegenheid om je eigen workshop programma te creëren. Ontdek, verwonder en kies waar je dieper in wilt duiken. 


Inspirerende workshops


Docenten en muzikanten delen hun inspiratie voor yoga, muziek, filosofie, dans, bewustzijn, massage, healing en meditatie. Unieke workshops met bijvoorbeeld yoga massage, Tantra filosofie, Ayurveda, meditatie, dans, de verbonden adem, TRE, gezonde leefstijl en nog veel meer. Er zijn specials voor zowel mannen als vrouwen. Voor beginners en gevorderden. Voor het volledige overzicht van alle workshops kijk in het programmaschema. 


Geweldige live muziek


Dit festival is een geweldige yoga vakantie om weg te dromen bij één van de live mantra en muziek sessies. Met de duinen, de zeelucht en de hoogstaande zon als decor. Nationale en internationale artiesten geven tijdens dit  yogaweekend live muziek sessies. Ontspan bij een klassiek meditatief concert. Doe mee aan een Yoga & gongsessie of geniet van samen zingen. Op zaterdag avond is er een speciaal voor het Yoga Festival gecomponeerde Tribal Dance Feest met betoverende artiesten onder de sterrenhemel. En zelfs op de boot terug van 17.30 uur op zondag is er live muziek. Yoga Festival Terschelling is vanaf het begin tot het eind een prachtige yogareis. Ontdek, beleef en laat je verrassen.


Speciaal kinderprogramma


Kinderen op een speelse manier kennis laten maken met yoga? Dit kan op Yoga Festival Terschelling. Yoga beoefenen, dansen, tekenen, ontspannen en samen plezier maken. Dit festival is een geweldige plek voor kinderen om vol verwondering te ontdekken en te groeien. Met een workshop Ouder en kind yoga, Wobbelyoga, kinder- en tieneryoga, aerial yoga of mantra zingen. Lees verder over het kinderprogramma.

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2021 | info@yogafestival.info | Contact