Praktisch

Yoga Festival Terschelling vindt plaats op Kampeerterrein de Kooi. Van vrijdag 25 juni tot en met zondag 27 juni 2021 is de 14e editie van dit jaarlijkse festival. Het hoofdprogramma begint op vrijdag om 17.30 uur. Op donderdag 24 juni is er een ontspannen voorprogramma vanaf 16 uur met volop yoga, live muziek en heerlijk eten. Op beide dagen ben je welkom vanaf 13 uur. 


Prijs


De Vroegboekprijs is € 260,- (inclusief btw en toeristenbelasting). Dit is inclusief:


  • deelname aan de workshops*
  • bijwonen van alle live optredens
  • twee overnachtingen op het festivalterrein (eigen tent)
  • maaltijden: ontbijt (za+zo), lunch (za+zo) en diner (vrij+za), fruit en onbeperkt Yogi Tea
  • huurfiets en bagagevervoer op het eiland


Deze prijs is exclusief:


  • het voorprogramma op donderdag 24 juni 2021. De prijs voor deelname aan het voorprogramma op donderdag en vrijdagmorgen is  € 80,- , inclusief verblijf, workshops, huurfiets, diner op donderdag, ontbijt en lunch op vrijdag. 

  • extra verblijf op zondagnacht. De prijs voor een extra nacht is € 50,-, inclusief diner op zondag en ontbijt op maandag.

  • de huur van een piramidetent en/of slaap(lucht)mat. De huur van deze gehele tent is € 80,- en de huur van de slaapmat is € 5,- ongeacht het aantal verblijfsdagen.


(*alleen voor Sup yoga en Aerial yoga geldt een kleine eigen bijdrage)


Verblijf


Deelnemers aan het festival overnachten in een accommodatie naar keuze. Zo verblijft ca. 95% van de deelnemers in een eigen of gehuurde tent op het festivalterrein. Ook is het mogelijk om in één van de nabij gelegen hotels of pensions te verblijven. Kijk bij veelgestelde vragen of www.vvvterschelling.nl voor beschikbare accommodaties.


Tent en slaapmat huren


Het is mogelijk om een mooie sportieve piramidetent te huren, die bij aankomst al voor je is opgezet. Dit betreft een stevige dubbeldakstent, die maximaal geschikt is voor 3 volwassenen of twee volwassenen plus 2 kinderen. De huur van deze gehele tent is € 80,- ongeacht het aantal verblijfsdagen en personen. De huurder van deze tent bepaalt zelf om deze tent wel of niet te delen met andere deelnemer(s) van het festival.


 


Het is bovendien mogelijk om een zichzelf opblaasbare slaapmat te huren. De prijs ervan is € 5,-, ongeacht het aantal verblijfsdagen. Wil je een tent of een slaapmat huren, geef dit dan aan op het Inschrijfformulier.


Eten en drinken


Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd voor alle deelnemers. Dit speciale festivalmenu is gezond, vegetarisch, overwegend biologisch en ayurvedisch van aard, rijk aan proteïne en vitamines. Ook is volop fruit en Yogi Tea inbegrepen.


Faciliteiten


Het kampeerterrein is voorzien van nieuwe sanitair gebouwen met warme douches, toiletten met wc papier, wastafels en een buitenwasbak. Met helder duinwater als drinkwater. Er is gratis WiFi aanwezig en voldoende gelegenheid om telefoons of andere elektrische apparaten op te laden. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor waardevolle spullen. Deze kunnen niet bewaard worden bij de organisatie. Kijk hier voor meer informatie over de faciliteiten en een checklist wat je het beste mee kan nemen.


Festival leven


Yoga geeft energie en ontspanning. Het heeft veel raakvlakken met andere vormen van bewustzijn, expressie, sport, dans, lichaamswerk, muziek en performance. Tijdens dit festival kan je helemaal onderdompelen in een ontspannen yogasfeer aan zee. Genieten van de veelzijdigheid van yoga en workshops op het gebied van bewustzijn, persoonlijke groei, avontuurlijk en gezond leven.


Inschrijven en betaling


Nadat je het online inschrijfformulier hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je direct een bevestiging per email met aanvullende informatie en factuur. Ter informatie: wij sturen geen betalingsbevestiging en adviseren je bankrekening te controleren of het deelnamebedrag is overgemaakt. Na betaling is je deelname definitief. Bij aankomst op het festival, krijg je als bewijs van deelname een polsbandje. Draag dit zichtbaar.

Door inschrijving geef je aan om de festivalprijs tijdig te voldoen op bankrekening NL44 RABO 0115 2623 26 t.n.v. St. Yoga Festival te Oosterend op Terschelling. Indien tijdige betaling bezwaarlijk is, neem dan even contact met ons op. Voor onze algemene voorwaarden kijk hier.


 


Hoe eerder je inschrijft, des te lager de prijs en hoe groter de voorpret. Deelname geschiedt op volgorde van ontvangst van het inschrijfformulier en de betaling. 


Meer informatie


Onder veelgestelde vragen en bij downloads vind je aanvullende informatie over het festival. Zijn er nog andere vragen of wil je even overleggen, neem dan contact met ons op.

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2021 | info@yogafestival.info | Contact