Over het Festival

Onderdompelen in één ontspannen yogasfeer aan zee. Genieten van zon, zee, yoga en workshops over meditatie, filosofie, massage, dans en meer. Met vele vormen van yoga onder begeleiding van inspirerende docenten uit binnen- en buitenland. Voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen, gezond leven en ontspannen genieten.


Festival locatie


Het Yoga Festival vindt jaarlijks plaats in het laatste weekend van juni, wanneer de zon op haar hoogst staat. Op camping de Kooi aan de voet van de Terschellingse duinen komen wij samen om dit te vieren. De camping, gelegen naast een duinmeer, wordt speciaal voor het Yoga Festival ingericht tot een festivalterrein. De festivaltenten en de prachtige natuur vormen een fijne plek voor yoga, workshops, live muziek en heerlijk eten.


Het Yoga Festival steunt Duniya


Het Yoga Festival nodigt uit om ons te verbinden met onze inspiratie en liefde. Net zoals voorgaande jaren ondersteunt het Yoga Festival van harte Stichting Duniya. Met onze steun voorziet Duniya de leerlingen van haar Indiase school van onderwijs en gezonde voeding. 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2021 | info@yogafestival.info | Contact