One with Nature - Vrijwilligers

Dit unieke One with Nature Yogaweekend creëren we samen!


Het One with Nature weekend is mede mogelijk door een team van enthousiaste vrijwilligers, die met veel inspiratie samenwerken. Zij vormen het hart van het festival. Met elkaar creëren we dit internationale yogaweekend, in de schitterende natuur van Terschelling. Veel vrijwilligers komen jaarlijks graag weer terug. Wil je meedoen als vrijwilliger One with Nature?


Wat kan je als vrijwilliger verwachten


Je helpt 5 à 6 uur per dag mee met bijvoorbeeld het bereiden van eten, het ontvangen & informeren van deelnemers, op- en afbouw van het terrein. Dit geeft veel flow, inspiratie en verbinding!

 


Het vrijwilligersteam is actief van dinsdagmiddag 21 tot en met maandagmiddag 27 juni 2022. Als vrijwilliger betaal je de vrijwilligersbijdrage. Hiermee heb je toegang tot workshops, het festival menu, onbeperkt Yogi Tea, verblijf (in eigen tent) en een huurfiets. Je betaalt je eigen reiskosten.


Meedoen als vrijwilliger


Zijn er vragen of wil je even overleggen? Lees eerst de vrijwilligersinformatie of stuur een mail.


Heb je professionele ervaring op het gebied van yoga fotografie en (geluids)techniek? Laat het ons weten!


Vrijwilligersdag


Als je definitief ingeschreven bent als vrijwilliger word je uitgenodigd voor de vrijwilligersdag, met een mooie wandeling van Overveen naar Bloemendaal aan zee. Maak kennis met het team en de vrijwilligers en ontvang informatie over het One with Nature weekend. Leuk om elkaar te inspireren en alvast de sfeer neer te zetten. Datum (voorjaar 2022) volgt nog.


 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2022 | info@yogafestival.info | Contact